dijous, 17 d’octubre del 2013

Concurs de "Gust per la Lectura"

Aquests dies ens hem d'esforçar de valent amb els poemes i activitats relacionades amb Josep Carner pel primer concurs literari d'aquest curs. A les vostres aules els tutors o tutores ja us informaran millor del que haureu de treballar i les bases del concurs. 

Als vostres cicles podreu trobar els poemes o activitats que haureu de treballar per poder començar a pensar-hi.


Fins aviat!!

3 comentaris:

  1. Hola a tots/es profes. Sé que el que explicaré no te res a veure amb la lectura ni res.. vull estar encara conectada amb el Gegant del Rec i no us deixaré d'escriure.
    Bueno he de dir..... que M'AGRADA l'institut!! Bueno a totes.. es molt raro però es veritat..
    Ufff hi ha un piló de deures i aquesta setmana venen els examens, de fet ja em fet 4. El dilluns examen de català, dimarts, mates ( ja sé fer les arrels quadrades, jijiji), el divendres de C.Socials i crec que ens posarà un de més. I avui hem fet un de castellà.
    CADA dia a l'hora del pati ens enrecordem d'algun fet de sisè, avui totes vam dir que trobavem a faltar jugar a policies i a lladres, però no és res igual. La nostra classe és molt divertida, sóm 28 alumnes. Jo vaig proposar, que com hi ha vaga ( no sé el dia exacte) però vaig proposar anar a veure l'escola. Perquè pels matins no podem i tenim moltes ganes de veure a la Eva. Molts m'han dit que la Eva està embarassada, jo no m'ho podia creure! Encara no em puc creure que ja fem 1r d'ESO... com han canviat les coses després de dos mesos.
    Us trobo a faltar a tots els profes..
    RECORDS I PETONS A TOTS....
    Crec que tinc faltes, bueno ja m'ho comentareu.. fins aviat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs la veritat... A mi m'encanta que estiguis lligada al Gegant. M'encanta llegir les coses que ens expliques i no passa res perquè no tingui a veure amb la lectura.
      Si ens veniu a visitar serà genial, l'Eva es posarà molt contenta i sé que vosaltres també!
      El dia de la vaga és el dia 24.
      Molts petons per a vosaltres també... I no he detectat faltes... m'ho hauria de revisar. : P

      Elimina
  2. Hola Tania!!!!
    Segur que et van molt bé els examens ja veuràs! Ens agradarà molt que ens vingueu a veure, i ja saps que també us trobem molt a faltar.
    Em sento molt orgullosa de tu i que ens vulguis escriure.

    Aquí t'esperem un petó preciosa

    ResponElimina